Länkar till värmepumpstillverkare m.m.

MASKINENTREPRENÖRERNA

ME, är Sveriges ledande bransch- och arbetsgivareförbund för maskinentreprenörer.

www.me.se


FÖRETAGARNA

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation, med ca 80 000 medlemmar i vårt nätverk. Vi är en nationell organisation med lokala nätverk i Sveriges samtliga kommuner. Vår uppgift är att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva och utveckla företag i Sverige.

www.foretagarna.se


SVENSKA ENERGI & VÄRMEPUMPFÖRENINGEN

Svenska Energi & Värmepumpföreningen - SEV, har bildats av branschens ledande tillverkande värmepumpföretag. Tillsammans representerar företagen med sina installationsföretag en majoritet av den svenska marknaden och blir den samlande kraften i frågor som övergripande gäller värmepumpar och energiteknik för fastigheter.

www.svepinfo.se


SKA DU GÖRA MARKARBETEN? KOLLA INNAN DU GRÄVER

Undvik avgrävningar genom att skapa ett konto och ställ fråga i Ledningskollen. Din fråga når alla 350 ledningsägare som är med i tjänsten.

www.ledningskollen.se


IVT

IVT är Nordens ledande värmepumptillverkare efter att i mer än 30 år utvecklat teknik som minskar energiåtgången på miljöns villkor. Genom att erbjuda marknadens bredaste program har vi en lösning för effektiv energibesparing i alla typer av hus och fastigheter.

www.ivt.se


THERMIA

"Med 80 års erfarenhet av att leverera uppvärmningsprodukter till villor och fastigheter, är vi ett av de ledande företagen i branschen".

www.thermia.se


NIBE

NIBE Industrier är ett av Europas ledande och mest expansiva företag inom värmebranschen med visionen att skapa ett värmeföretag i världsklass. NIBE finns på Stockholmsbörsen (O-listan) sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Markaryd.

www.nibe.se


BOSCH THERMOTEKNIK

Bosch Thermoteknik är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från femliters varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, anpassade för industriella byggnader. Vår största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter – med särskilt fokus på förnyelsebar energi.

www.bosch-thermoteknik.se


CTC

Pannrummen har genomgått en formidabel omvandling från ett smutsigt, undangömt skrymsle till rena finrummet. På CTC har vi sett förvandlingen ända sedan 1923 då vi tillverkade vår första värmepanna. Numera får oljepannor över hela Europa ge plats för värmepumpar och solsystem från oss.

www.ctcvarme.se


DANFOSS

Vi levererar inte bara genomtestade produkter av hög kvalitet utan även rådgivning och service som är i klass med produkten. Vi strävar alltid efter att ha den senaste kunskapen inom alla områden. För oss är det viktigt att vi alltid kan hålla det vi lovar – och gärna lite till.

www.danfoss.com


VAILLANT

Vaillant Group, med huvudkontor i Remscheid i Tyskland, är Europas ledande företag inom värmeteknologi och är det ledande märket i många länder.

www.vaillant.se


EURONOM

Värmetekniska lösningar sedan 1939, Euronom är en av Sveriges äldsta och mest kända tillverkare av utrustning för uppvärmning.

www.euronom.se


RAIN BIRD CORPORATION

Rain Bird Corporation is one of the leading irrigation manufacturers in the world. A privately held company founded in 1933, we have over 4,000 product offerings, and have been awarded over 130 patents. The first Rain Bird patent was granted in 1935, and that original impact sprinkler was designated a historic landmark in 1990.

www.rainbird.com


RELACOM

Relacom är både en leverantör av nätservice till världsledande operatörer och en lokal partner till företag, kommuner, elbolag, nätägare och konsumenter.

www.relacom.com


FORTUM

Fortum är ett av de ledande energibolagen i Norden och i andra delar av Östersjöregionen. Huvudprodukterna är el, kyla, värme och ånga, drivmedel och eldningsolja.

www.fortum.se